VentilClima AIR 20M Fan Coil 1.9/2.9kW Δαπέδου 75x22x53cm Λευκό
search
  • VentilClima AIR 20M Fan Coil 1.9/2.9kW Δαπέδου 75x22x53cm Λευκό

VentilClima AIR 20M Fan Coil 1.9/2.9kW Δαπέδου 75x22x53cm Λευκό

Fan coil της εταιρείας VentilClima, το οποίο αποτελεί την εσωτερική μονάδα ενός συστήματος κλιματισμού και μεταφέρει τη θερμότητα ή την ψύξη στον χώρο μέσω της τροφοδοσίας του με κατάλληλης θερμοκρασίας νερό. Στα ελληνικά αποδίδεται με τον όρο σώμα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας αέρα

387,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα
 

Πολιτική παράδοσης πανελλαδική αποστολή προϊόντων

 

Πολιτική ασφαλείας Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω

Fan coil της εταιρείας VentilClima, το οποίο αποτελεί την εσωτερική μονάδα ενός συστήματος κλιματισμού και μεταφέρει τη θερμότητα ή την ψύξη στον χώρο μέσω της τροφοδοσίας του με κατάλληλης θερμοκρασίας νερό. Στα ελληνικά αποδίδεται με τον όρο σώμα εξαναγκασμένης κυκλοφορίας αέρα, και η λειτουργία του βασίζεται στην εξαναγκασμένη κυκλοφορία του αέρα που δημιουργείται από τον ανεμιστήρα που διαθέτει. Με τη βοήθεια του ανεμιστήρα διανέμεται η θερμότητα στο χώρο, σε αντίθεση με τα απλά σώματα καλοριφέρ που η διανομή της θερμότητας γίνεται με φυσικό τρόπο και μέσω απαγωγής. Μπορεί να συνδεθεί με αντλία θερμότητας ή λέβητα, ώστε να έχετε θέρμανση και ψύξη όλο τον χρόνο.

Τοποθετείται στο δάπεδο και, εκτός της πολύ καλής αποδοτικότητας στην ψύξη, είναι ιδανική επιλογή αν χρειάζεστε κατά κύριο λόγο θέρμανση του χώρου. Αυτό οφείλεται στο ότι ο θερμός αέρας είναι ελαφρύτερος από τον ψυχρό και κατ' επέκταση συναντάται σε μεγαλύτερα ύψη εντός του χώρου. Ως εκ τούτου, ο ψυχρός αέρας, εάν εξάγεται από χαμηλά, είναι δυσκολότερο να φτάσει τα υψηλότερα στρώματα του χώρου, έτσι ώστε να ψύξει το θερμό αέρα.

Τέλος σε κάθε περίπτωση, η μελέτη και η πρόταση για το ποιο είναι το καταλληλότερο fan coil για τον χώρο σας βάσει των αναγκών του, γίνεται από έμπειρο μηχανικό που θα σας συμβουλέψει για τον ιδανικό για εσάς τύπο και μέγεθος.

Ισχύς Ψύξης: 1.9kW

Ισχύς Θέρμανσης: 2.9kW

Πλάτος: 75cm

Βάθος: 22cm

Ύψος: 53cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

ΤοποθέτησηΔαπέδου

Ισχύς Ψύξης1,9 kW

Ισχύς Θέρμανσης2,9 kW

SlimΌχι

ΧρώμαΛευκό

Διαστάσεις

Πλάτος75 cm

Βάθος22 cm

Ύψος53 cm

Ventilclima
819216
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

arrow_upward