Toyotomi Kuro
search
  • Toyotomi Kuro
  • Toyotomi Kuro TKN/TKG-628R32 Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi
  • Toyotomi Kuro

Toyotomi Kuro TKN/TKG-628R32 Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A+++/A++ με Ιονιστή και WiFi

9000 BTU

Ενεργειακή κλάση: A+++/A++

Wi-Fi

Ιονιστής

790,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα
 

Πολιτική παράδοσης πανελλαδική αποστολή προϊόντων

 

Πολιτική ασφαλείας Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω

Βασισμένο στα πρότυπα του ιαπωνικού σχεδιασμού, διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και υψηλές ενεργειακές κλάσεις σε Ψύξη & Θέρμανση. Οι εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις του σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας και τις πολλαπλές λειτουργίες που διαθέτει, το καθιστούν το απόλυτο κλιματιστικό της νέας εποχής.

R32: Με μειωμένη εκπομπή ρύπων για μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία του συμπιεστή βάσει εργοστασιακής ρύθμισης στο χαμηλότερο επίπεδο κατανάλωσης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας (set point), έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ 8 °C: Σε περίπτωση που κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η λειτουργία 8°C διασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και σταθερή θερμοκρασία 8°C στο δωμάτιο ώστε να μην παγώνει.

ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ: Διατηρείστε την ιδανική κατεύθυνση του αέρα στο χώρο σας κατά την επανεκκίνηση του κλιματιστικού σας.

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ: Αποτροπή της κατά λάθος χρήσης του χειριστηρίου από παιδιά ή κάποιο κατοικίδιο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ I SENSE: Δεύτερος αισθητήρας θερμοκρασίας επάνω στο τηλεχειριστήριο.

ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ “SP”: Σε λειτουργία θέρμανσης το κλιματιστικό ξεκινάει με καθυστέρηση (1-5 λεπτά), για να θερμανθεί ο χαλκοσωλήνας και να αποτραπεί η εισαγωγή ψυχρού αέρα.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΨΥΞΗ: Η απόψυξη πραγματοποιείται μόνο όταν είναι αναγκαία και όχι βάσει προκαθορισμένου χρόνου, για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (SMOOTH START): Ενεργοποίηση του κλιματιστικού σε χαμηλή ένταση ρεύματος, για extra προστασία του πίνακα ελέγχου (π.χ. σε περίπτωση που υπάρχουν πολλά κλιματιστικά).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ: Μείωση του επιπέδου υγρασίας χωρίς να επηρεάζεται η θερμοκρασία του χώρου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ LIGHT/LIGHT OUT: Επιλέξτε την εμφάνιση ή απόκρυψη των φωτεινών ενδείξεων των λειτουργιών, της εσωτερικής μονάδας.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΕΤΩΝ ΠΕΡΣΙΔΩΝ: Δυνατότητα επιλογής αυτόματης ρύθμισης της ροής του αέρα δεξιά/αριστερά.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ: Δυνατότητα επιλογής αυτόματης ρύθμισης της ροής του αέρα πάνω/κάτω.

ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ: Δυνατότητα σύνδεσης με ενσύρματο χειριστήριο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ WI-FI: Επιλέξτε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε την επιθυμητή λειτουργία και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό σας εύκολα μέσω του κινητού ή του tablet σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AUTO RESTART: Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ TIMER: Ρυθμίστε μέσω του πλήκτρου TIMER την ώρα που επιθυμείτε να ξεκινήσει ή να σταματήσει αυτόματα η λειτουργία του, το κλιματιστικό.

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΒΩΝ: Δυνατότητα αναγνώρισης του είδους της βλάβης, μέσω κωδικών επάνω στο τηλεχειριστήριο ή στην πλακέτα του κλιματιστικού.

ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (QUIET): Για πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΤΟΥ ΥΠΝΟΥ (SLEEP MODE): Αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας βάσει συγκεκριμένου ρυθμού διακύμανσης για άνετο ύπνο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TURBO: Γρηγορότερη επίτευξη ψύξης ή θέρμανσης του χώρου.

ΦΙΛΤΡΟ PHOTOCATALYTIC: Δρα ενάντια σε βακτήρια, ιούς και δυσάρεστες οσμές.

ΦΙΛΤΡΟ ACTIVE CARBON: Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ: Εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο.

BLUE FINS: Η ειδική κατασκευή Blue Fins στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα, παρέχει επιπλέον αντιδιαβρωτική προστασία στο κλιματιστικό.

ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ: Συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη προσφέροντας φρέσκο αέρα στο χώρο, για καλύτερη απόδοση και εύκολο καθαρισμό.

ΙΟΝΙΣΤΗΣ: Ο φρέσκος και καθαρός αέρας που συναντάμε σε βουνά και δάση, προσφέροντας πάντα στον άνθρωπο μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο αέρας περιέχει πολύ μεγάλο ποσοστό αρνητικών ιόντων. Ένα κλιματιστικό με ιονιστή διαθέτει μια ορατή συσκευή στην εσωτερική μονάδα δίπλα στα φίλτρα, η οποία παράγει αρνητικά ιόντα, παρέχοντας ένα καθαρότερο και πιο υγιές περιβάλλον.

Κατασκευαστής

Toyotomi

toyotomi
555726
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

arrow_upward