BestPrice.gr
  • -200,00 €
  • Νέο
Sendo Αντλία Θερμότητας Monoblock
search
  • Sendo Αντλία Θερμότητας Monoblock

Sendo Αντλία Θερμότητας R290 Monoblock Μονοφασική Hero XS 15kw

Η αντλία θερμότητας HeroXS της εταιρείας Sendo, έχει ισχύ 14.8 kW και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας κατοικίας έως 148 m². Είναι μία συσκευή η οποία έχει την ικανότητα να αντλεί υπάρχουσα ενέργεια από έναν εξωτερικό χώρο και να την μεταφέρει σε έναν άλλο εσωτερικό, προσφέροντας θέρμανση και ψύξη. 

6.080,00 €
5.880,00 € Έκπτωση 200,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
schedule
Ποσότητα
 

Πολιτική παράδοσης πανελλαδική αποστολή προϊόντων

 

Πολιτική ασφαλείας Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω

Έξυπνη τεχνολογία: Οι αντλίες θερμότητας μας είναι εξοπλισμένες με έξυπνα χειριστήρια, που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε εύκολα τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας, τα χρονοδιαγράμματα και τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας από την άνεση του smartphone ή του tablet σας.

Ενεργειακή απόδοση: Σχεδιασμένες με την πιο πρόσφατη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, οι αντλίες θερμότητας μας βελτιστοποιούν την κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας.

Λειτουργία Whisper-Quiet: Απολαύστε την ηρεμία και την ηρεμία του χώρου σας χωρίς καμία ενόχληση. Οι αντλίες θερμότητας HeroXR και HeroXs λειτουργούν αθόρυβα, παρέχοντάς σας άνεση χωρίς θόρυβο.

Απόδοση παντός καιρού: Από τα καυτά καλοκαίρια έως τους ψυχρούς χειμώνες, οι αντλίες θερμότητας μας προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση σε οποιοδήποτε κλίμα. Απολαύστε σταθερές και άνετες θερμοκρασίες όλο το χρόνο.

Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση: Η Sendo δίνει προτεραιότητα στην ευκολία σας. Οι αντλίες θερμότητας μας έχουν σχεδιαστεί για εύκολη εγκατάσταση και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τα οφέλη.

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ (7ºC – 35ºC) 15 KW

ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ 75 °C

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΕΡΟΣ – ΝΕΡΟΥ

ΕΙΔΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ –

ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ –

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ R290

ΨΥΞΗ ΝΑΙ

SENDO
537664
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

arrow_upward