BestPrice.gr
  • Νέο
Ariston Velis Evo 100 EU Θερμοσίφωνας 100lt Glass Κάθετος 1.5kW
search
  • Ariston Velis Evo 100 EU Θερμοσίφωνας 100lt Glass Κάθετος 1.5kW
  • Ariston Velis Evo 100 EU Θερμοσίφωνας 100lt Glass Κάθετος 1.5kW
  • Ariston Velis Evo 100 EU Θερμοσίφωνας 100lt Glass Κάθετος 1.5kW

Ariston Velis Evo 100 EU Θερμοσίφωνας 100lt Glass Κάθετος 1.5kW

Χωρητικότητα: 100 lt

Ισχύς: 1.5 kW

Υλικό: Glass

Διαστάσεις: 125.1 x 50.6 x 27.5 cm

Ο θερμοσίφωνας Ariston έχει χωρητικότητα 100 λίτρα και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας οικογένειας 4 ατόμων.

355,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα
 

Πολιτική παράδοσης πανελλαδική αποστολή προϊόντων

 

Πολιτική ασφαλείας Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω

Λειτουργία ECO EVO

Η πρωτοποριακή λειτουργία ECO EVO με CoreTECH απομνημονεύει τις συνήθειές σας για να παρέχει ζεστό νερό, ενώ σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε εύκολα έως και 14% από τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας.

Shower Ready

Κάθε φορά που ο Velis Evo ζεσταίνει το νερό αρκετά ώστε να εξασφαλίζει το πρώτο ζεστό ντους, ανάβει στην οθόνη το σύμβολο "Shower Ready".

Τεχνολογία Διπλού Δοχείου:

Η τεχνολογία διπλού δοχείου θερμαίνει το νερό πιο γρήγορα από έναν παραδοσιακό θερμοσίφωνα. Κάθε δοχείο είναι εξοπλισμένο με ένα θερμαντικό στοιχείο και επομένως μπορεί να θερμανθεί ανεξάρτητα, εξασφαλίζοντας την ιδανική ποσότητα νερού πάντα έτοιμη για χρήση. Αυτή η συγκεκριμένη τεχνολογία σας επιτρέπει να αποκτήσετε αρκετό ζεστό νερό για να κάνετε ντους σε μόλις 50 λεπτά (θεωρώντας ένα ντους από 48 έως 40οC και θερμοκρασία νερού εισόδου 15οC).

Σύστημα κατά της Λεγιονέλλας

Το αποθηκευμένο νερό ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων λεγιονέλλας. Για εξασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας και υγιεινής, τα νέα προϊόντα της Ariston με πακέτο ABS παραδίδονται με λειτουργία κατά της λεγιονέλλας. Αν το νερό που αποθηκεύεται στον θερμοσίφωνα δεν φτάνει ποτέ στους 65°C για 30 μέρες στη σειρά, τότε η λειτουργία αυτή εκτελεί ένα πλήρες κύκλο θέρμανσης σε αυτή τη θερμοκρασία για να καθαρίσει το νερό.

Σύστημα κατά των εγκαυμάτων

Σε περίπτωση βλάβης του θερμοστάτη, ο θερμοσίφωνας σταματά να λειτουργεί, αποφεύγοντας την υπερθέρμανση του νερού μέχρι τους 100°C (ότι συνέβαινε στα συμβατικά προϊόντα) και προστατεύει το χρήστη από πιθανά ατυχή εγκαύματα.

Σύστημα κατά του παγετού

Αν ο θερμοσίφωνας είναι συνδεδεμένος στο ρεύμα, το θερμαντικό στοιχείο ξεκινά να δουλεύει, όταν η θερμοκρασία του αποθηκευμένου νερού πέφτει κάτω από τους 5°C. Με αυτό το σύστημα μπορούμε να αποφύγουμε πιθανές θραύσεις λόγω της διαστολής που προκλήθηκε από το πάγωμα του νερού μέσα στο θερμοσίφωνα.

Σύστημα αυτοδιάγνωσης

Σε περίπτωση βλάβης, ο θερμοσίφωνας εμφανίζει στο εμπρόσθιο πάνελ μια φωτεινή ένδειξη που δείχνει τον τύπο του προβλήματος που προέκυψε. Αυτό επιτρέπει γρηγορότερη επέμβαση για αποκατάσταση της λειτουργίας.

Σύστημα κατά της έλλειψης νερού

Είναι ένα σύστημα προστασίας που δεν ξεκινά το θερμοσίφωνα αν και δεν υπάρχει νερό στο δοχείο. Μ’ αυτόν τον τρόπο, αποφεύγονται η εσωτερική υπερθέρμανση και το σπάσιμο των εσωτερικών εξαρτημάτων. Το σύστημα εγγυάται μια πιο ασφαλή εγκατάσταση και συντήρηση.

Λειτουργία Ενεργής ηλεκτρικής ασφάλειας

Στο τέλος κάθε κύκλου θέρμανσης του νερού, ο θερμοσίφωνας αποσυνδέεται διπλά από τη γραμμή του ηλεκτρικού. Με τον τρόπο αυτό, εγγυάται πλήρη ασφάλεια.

Ariston
504547
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

arrow_upward