BestPrice.gr
  • Νέο
Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU
search
  • Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU
  • Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU
  • Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU
  • Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU

LG Libero Plus S09EQ UA3/S09EQ NSJ Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+

9000 BTU

Ενεργειακή κλάση: A++/A+

Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32

Το κλιματιστικό της εταιρείας LG έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 13m² έως 18m².

445,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα
 

Πολιτική παράδοσης πανελλαδική αποστολή προϊόντων

 

Πολιτική ασφαλείας Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω

Dual Inverter™: Γρήγορη ψύξη & Εξοικονόμηση

Ο συμπιεστής Inverter ρυθμίζει διαρκώς την ταχύτητα του συμπιεστή για την επιθυμητή θερμοκρασία. Επιπλέον, το DUAL Inverter Compressor™ με το εύρος συχνοτήτων του για τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, εξοικονομεί περισσότερο από τους συμβατικούς συμπιεστές και ο αέρας εξωθείται πιο μακριά και πιο γρήγορα.

Comfort Air

Με το πάτημα ενός κουμπιού η λειτουργία Comfort Air εξασφαλίζει για εσάς την ιδανική ατμόσφαιρα για τον ύπνο σας, προσαρμόζοντας αυτόματα 2 διαφορετικές ρυθμίσεις

Auto Cleaning

Η λειτουργία Auto Cleaning αποτρέπει τη δημιουργία βακτηρίων και υγρασίας στον εναλλάκτη, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον.

4Way Swing

Με τη λειτουργία 4Way swing εξωθείται ο αέρας σε 4 διαφορετικές κατευθύνσεις καλύπτοντας όλο το χώρο του δωματίου γρήγορα και αποτελεσματικά.

Gold Fin™

Το Gold Fin™ προσφέρει στην επιφάνεια μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη διάβρωση και ενισχύει την αντοχή του εναλλάκτη θερμότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Smart Diagnosis

Με τη λειτουργία Smart Diagnosis οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν από το κινητό τους εύκολα και γρήγορα, τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, πιθανή ένδειξη δυσλειτουργίας και άλλες πληροφορίες.

Aθόρυβη Λειτουργία

Τα κλιματιστικά LG λειτουργούν σε χαμηλό επίπεδο θορύβου, χάρη στα μοναδικά καμπύλα πτερύγια και την τεχνολογία μοτέρ BLDC της LG, που εξαλείφουν τον περιττό θόρυβο και εξασφαλίζουν ομαλή λειτουργία.

Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32

Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Ενεργειακή απόδοση

Το κλιματιστικό ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++, στην ψύξη και στην ενεργειακή κλάση A+ στη θέρμανση (μέση ζώνη). Η ενεργειακή κλάση μετριέται σε μια χρωματική κλίμακα επτά βαθμίδων από Α+++ έως D, με την κλάση Α+++ να είναι η αποδοτικότερη, ενώ αντίθετα η κλάση D, η ελάχιστα αποδοτική.

Επιπλέον υπάρχουν οι δείκτες SEER και SCOP, οι οποίοι απεικονίζουν ρεαλιστικότερα την πραγματική ενεργειακή απόδοση των κλιματιστικών.

SEER (Εποχιακός βαθμός ενεργειακής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή ψύξης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης ψύξης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση ψύξης βασίζεται σε 350 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SEER είναι από 5.10w/w μονάδες και πάνω.

SCOP (Εποχιακός συντελεστής απόδοσης) αντιπροσωπευτικός για ολόκληρη την εποχή θέρμανσης.Ορίζεται ως λόγος της ετήσιας απαιτούμενης θέρμανσης προς την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας (η ετήσια κατανάλωση θέρμανσης βασίζεται σε 1400 ώρες λειτουργίας). Ενδεικτικά για ένα κλιματιστικό Α κλάσης και άνω ο δείκτης SCOP είναι από 3.40w/w μονάδες και πάνω.

LG
755324
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

arrow_upward