BestPrice.gr
  • Νέο
Daikin Perfera FTXM71N / RXM71N9 Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi
search
  • Daikin Perfera FTXM71N / RXM71N9 Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi
  • Daikin Perfera FTXM71N / RXM71N9 Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi
  • Daikin Perfera FTXM71N / RXM71N9 Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi

Daikin Perfera FTXM71N / RXM71N9 Κλιματιστικό Inverter 24000 BTU A++/A+ με WiFi

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης 24226 BTU

Ισχύς Θέρμανσης 21155 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi Ναι

Ιονιστής Όχι

Φίλτρα Αέρα Ναι

Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32) Ναι

Χρώμα Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

ΨύξηςA++

1.910,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Ποσότητα
 

Πολιτική παράδοσης πανελλαδική αποστολή προϊόντων

 

Πολιτική ασφαλείας Χρήση κρυπτογράφησης SSL

 

Εγγυόμαστε ότι θα παραλάβεις την παραγγελία σου ή θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω

H σειρά FTXΜ της Daikin, προσφέρει υψηλής απόδοσης εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες με ενσωματωμένες τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες Inverter. Ο θόρυβος διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα ώστε να μην διαταράξει την ησυχία των χρηστών του.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη λειτουργία αναμονής: Ελαττώνει την κατανάλωση ρεύματος κατά περίπου 80 % κατά τη λειτουργία σε κατάσταση αναμονής. Εάν δεν εντοπιστούν άτομα για περισσότερο από 20 λεπτά, το σύστημα γυρίζει αυτόματα σε λειτουργία εξοικονόμησης ρεύματος.

Οικονομική λειτουργία: Μειώνει την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος επιτρέποντας έτσι τη χρήση άλλων συσκευών που απαιτούν μεγάλη κατανάλωση ρεύματος. Με τη λειτουργία αυτή επιτυγχάνεται επίσης εξοικονόμηση ενέργειας.

Πρόγραμμα ευχάριστης ατμόσφαιρας: Εξασφαλίζει λειτουργία χωρίς ρεύματα, εμποδίζοντας την απευθείας παροχή ζεστού ή ψυχρού αέρα στο σώμα

Αυτόματη εναλλαγή ψύξης/θέρμανσης: Επιλέγει αυτόματα πρόγραμμα θέρμανσης ή ψύξης ώστε να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχετε επιλέξει.

Αυτόματη κατακόρυφη κίνηση πτερυγίων: Δυνατότητα επιλογής αυτόματης κατακόρυφης κίνησης των πτερυγίων εξόδου αέρα για ομοιόμορφη διανομή αέρα και θερμοκρασίας σε όλο το δωμάτιο.

Τηλεχειριστήριο υπερύθρων: Ξεκινά, σταματά και ελέγχει το κλιματιστικό μηχάνημα από απόσταση.

Αυτοδιαγνωστικός έλεγχος: Απλουστεύει τη διαδικασία συντήρησης με την ένδειξη σφαλμάτων ή δυσλειτουργιών του συστήματος.

Ισχυρή λειτουργία: Μπορεί να επιλεγεί για ταχεία θέρμανση ή ψύξη; αφού κλείσετε το πρόγραμμα ισχυρής λειτουργίας, η μονάδα επιστρέφει στην προεπιλεγμένη λειτουργία.

Αθόρυβη λειτουργία εσωτερικής μονάδας: Το κουμπί ''silent'' (Αθόρυβη λειτουργία) του τηλεχειριστηρίου μειώνει την ηχητική στάθμη λειτουργίας της εσωτερικής μονάδας κατά 3dB(A)

Αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας ανεμιστήρα: Επιλέγει αυτόματα την απαραίτητη ταχύτητα ανεμιστήρα για να επιτευχθεί ή να διατηρηθεί η θερμοκρασία που έχετε προεπιλέξει.

Πρόγραμμα αφύγρανσης: Επιτρέπει τη μείωση των επιπέδων υγρασίας χωρίς διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του χώρου.

DAIKIN
080037
Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

arrow_upward